Contact: 0737430994 Email: suport@unchilipir.ro

Bun venit pe unCHILIPIR.RO,Marketplace Vechituri!

Deschide Magazin Online Gratuit Marketplace - Cum deschid un magazin online? Creare magazin online este mai simplu decat crezi!unCHILIPIR este o piață inovatoare, care aduce simplitate și entuziasm în lumea licitațiilor online si ofera sansa unui magazin online la cheie Gratuit

Bine ați venit pe UNCHILIPIR – Magazinul  dvs. suprem de cumparaturi online!

Căutați o soluție unică pentru toate nevoile dvs. de licitație? Nu mai căuta! unCHILIPIR este o piață inovatoare pentru un magazin online gratuit, care aduce simplitate și entuziasm în lumea licitațiilor online. Cu interfața noastră ușor de utilizat și gama extinsă de produse, puteți licita, câștiga și face cumpărături din confortul propriei case.Descopera Emotia Licitatiilor

De ce să alegeți unCHILIPIR?

1. Selecție vastă: 

Descoperiți o mare varietate de produse disponibile pentru licitație, de la electronice second hand si noi,electrocasnice,mobila veche,antichitati și modă până la decorațiuni pentru casă și obiecte de colecție,tablouri pictate in ulei,obiecte de arta. Inventarul nostru extins vă asigură că veți găsi ceva care vă place!

2. Licitare ușoară:

Descopera sistemul nostru de licitare intuitiv care face din unCHILIPIR ca plasarea ofertelor să fie o ușoară. Cu doar câteva clicuri, puteți introduce suma licitată dorită și puteți lăsa entuziasmul să înceapă. Pregătește-te să te angajezi în războaie palpitante de licitații!

3. Tranzacții securizate:

 Stați liniștit știind că tranzacțiile dvs. sunt sigure și securizate. unCHILIPIR folosește o tehnologie de criptare de vârf pentru a vă proteja informațiile personale și financiare pe tot parcursul procesului de licitație.

4. Prețuri competitive:

 Căutați cea mai bună ofertă? unCHILIPIR oferă prețuri competitive care se potrivesc tuturor categoriilor de buget. Licitațiile noastre vă permit să obțineți articole uimitoare la prețuri imbatabile, depășind experiențele tradiționale de cumpărături online.

5. Platformă marketplace prietenoasă cu vânzătorii:

 Dacă aveți articole de vândut, unCHULIPIR este platforma marketplace online perfectă pentru dvs. Cu procesul nostru simplu de listare, vă puteți prezenta rapid produsele pentru milioane de potențiali cumpărători din întreaga lume.

6. Livrare în întreaga Romanie

unCHILIPIR este o piață globală, care leagă cumpărători și vânzători din toate colțurile tarii. Oriunde v-ați afla, ne vom asigura că achizițiile dumneavoastră sunt livrate cu promptitudine la ușa dumneavoastră.

Alăturați-vă comunității unCHILIPIR astăzi și experimentați emoția licitațiilor online ca niciodată.Fie că ești un pasionat experimentat de licitații sau un începător care caută o experiență de cumpărături captivantă, unCHILIPIR are ceva pentru toată lumea.

Nu ratați ocazia de a găsi comori unice, de a obține oferte grozave și de a intra în legătură cu alți ofertanți pasionați. Deschide un magazin online  pe unCHILIPIR acum și  deblocați o lume de posibilități nesfârșite pe targul de licitații online!Deschide un magazin online Romania!

LICITATII ONLINE VECHITURI ANTICHITATI SECOND HAND OBIECTE VECHI

CASTIGURI GARANTATE COMISION MIC

DUPA VANZARE PRIMESTI TOATA SUMA COMISIONUL ESTE 0
LICITATII ONLINE VECHITURI ANTICHITATI SECOND HAND OBIECTE VECHI

PROMOVARE GRATUITA

PRODUSELE SUNT PROMOVATE CONTINUU ONLINE PE GOOGLE SI RETELE SOCIALE
LICITATII ONLINE VECHITURI ANTICHITATI SECOND HAND OBIECTE VECHI

RETUR GRATUIT

NOI NE OCUPAM DE EXPEDIERE COLECTARE BANI IAR TU DOAR DE AMBALARE

CE AVANTAJE AI DACA VINZI CU NOI LA COMISION 0?

  • Singurele tale cheltuieli sunt cele de ambalare a produselor
  • Clientii vor beneficia de o varietate mare de CURIERI si v-a alege oferta cea mai buna
  • Costul transportului este calculat automat dupa greutatea si dimensiunile pe care le adaugati la fiecare produs
  • O tara intreaga v-a avea acces la produsele tale promovate
  • Costul de expediere al coletelor neridicare este suportat de noi in totalitate atat tur cat si retur !
  • Promovare este asigurata de noi pe Google si Retele Sociale
  • Beneficiezi de o platforma facila si multe unelte de vanzare
  • Tu te ocupi doar de ambalare noi trimitem curierul la tine colectam banii si tii tranferam 

AFIDABILITATE,TRANSPARENTA SI SIGURANTA
INSCRIEREA E RAPIDA FARA NICIUN DOCUMENT

Nu te costa nimic sa listezi pe unCHILIPIR , si in plus poti lista un numar nelimitat de produse pe situl nostru si platesti comisionul doar dupa ce produsele tale au fost vandute!

Plati cu cardul onine

Procesăm plăți cu cardul,dar si prin plata la livrare.Platile cu cardul sunt sigure protejate de sistemul 3D secure. Fondurile sunt disponibile instant si  sunt retrase direct de voi in contul bancar.

Nu ezita sa ne contactezi pentru informatii sau sfaturi utile!

Categorii Produse