Contact: 0737430994 Email: suport@unchilipir.ro

Bine ati venit pe unCHILIPIR,Targ Vechituri Online Second Hand Romania -Cum Functioneaza Vanzarea si Cumpararea pe Site-ul Nostru

Targ de Vechituri Online unCHILIPIR >> Pregătește-te să fii uimit de cât de ușor și incredibil de distractiv este să cumperi și să vinzi pe Piața noastră de licitații. Descoperiți articole unice, obțineți oferte incredibile și asistați la entuziasmul de a câștiga licitații chiar din confortul casei dvs.

IMPORTANT : INTRODUCEREA INAINTE DE TOATE

 -Conform politicii sitului sunt acceptate doar produse second hand,folosite putin,nefolosite sau noi,vechituri,antichitati,handmade,electronice,electrocasnice,mobila veche si noua,haine,opere de arta,tablouri,scule si unelete,toate articole de uz casnic,casa si gradinaiar articolele pot fi vandute la pret fix sau in licitatii online
-Toate produsele vandute, care sunt la mana a doua, sunt fara garantie,sau garantia este stabilita de fiecare vanzator in parte!Pentru toate produsele se poate face cerere de retur in 14 zile daca ceva nu va convine,cu conditia sa fie returnate la fel ca in momentul in care au fost vandute!

magazin targ vechituiri

Bine ați venit la targul noastru de Licitații unChilipir 

unde gasesti vechituri de vanzare si experimentați fiorul de a cumpăra și vinde cu noi!

 

1. Piața noastră de licitații – Unde se fac oferte și visele devin realitate

2. Descoperiți o lume captivantă a licitațiilor la îndemână

3. Deblocați secretele unei licitații de succes – Cumpărați și vindeți in licitatii ca un profesionist

4. Alăturați-vă experienței revoluționate de licitație – Explorați astăzi piața noastră!

5. Dezlănțuiți puterea licitațiilor – Cumpărați și vindeți cu încredere

6. Dezvăluirea platformei noastre extraordinare de licitații – Începeți să câștigați astăzi!

7. Începeți călătoria la licitație – Descoperiți arta de a cumpăra și de a vinde

8. Deveniți un Virtuoz la licitație – Stăpânește arta de a cumpăra și de a vinde

9. Îmbrățișați magia licitațiilor – Descoperiți oferte incredibile

10. Angajați-vă în licitații inteligente – Cumpărați și vindeți mai inteligent

Pregătește-te să fii uimit de cât de ușor și incredibil de distractiv este să cumperi și să vinzi in acest targ vechituri. Descoperiți articole unice, obțineți oferte incredibile și asistați la entuziasmul de a câștiga licitații chiar din confortul casei dvs.

Deci, Cum Functioneaza Vânzarea și cumpărarea in tartgul noastru?

 

Mai simplu decât vă puteți imagina! Iată o scurtă descriere:

1. Înscrieți-vă: creați un cont la noi și veți fi pe cale să accesați o gamă nesfârșită de licitații.

2. Răsfoiți și licitați: explorați piața noastră și găsiți articolele care vă atrag atenția. Pune-ți ofertele și fii cu ochii pe acțiunea palpitantă, deoarece și alții concurează.

3. Câștigă: dacă ai cea mai mare ofertă când se încheie licitația, felicitări! Ați câștigat articolul și puteți continua tranzacția. Pregătește-te să sărbătorești victoria ta!

4. Vinde: vrei să-ți vinzi propriile articole? Este la fel de ușor. Enumerați articolele cu descrieri detaliate și imagini captivante, setați oferta de pornire și lăsați să înceapă războaiele licitațiilor!

5. Plata și livrarea: Odată ce o ofertă câștigătoare este confirmată, cumpărătorii pot plăti în mod convenabil achiziția lor prin metode de plată sigure. Vânzătorii își îndeplinesc scopul prin expedierea promptă a articolului către ofertantul câștigător.

6. Feedback și recenzii: Apreciem opinia ta! După o tranzacție de succes, lăsați feedback și recenzii pentru a le informa pe alții despre experiența dvs., pentru a construi încredere și pentru a promova o comunitate vibrantă.

Cumpărătorii și vânzătorii se bucură deopotrivă de interfața noastră ușor de utilizat, tranzacțiile securizate și emoția de a participa la licitații. Nu rata oportunitățile incredibile care te așteaptă!

Începeți acum să explorați Piața noastră de licitații și descoperiți o lume de articole extraordinare, prețuri imbatabile și experiențe de neuitat câștig-câștig si licitatii dinamice!

 Vezi Clip De Prezentare Pe Youtube

Pentru a vinde pe situl nostru trebuiesc respectate niste reguli care tin de starea obiectelor vandute :

  • Toate lucrurile listate pe site trebuie sa respecte niste norme de igiena generala,

    si anume trebuiesc a fi cat de cat la un nivel acceptabil de igiena,adica sa fie spalate,curate,igienizate,dezinfectate, (etc.) dupa caz!

  • Produsele listate trebuiesc sa contina o descriere cat mai detaliata despre starea in care se afla si poze cat mai detaliate,mai clare posibil

    si cu defectele prezente dupa caz!

  • Listarea produselor este GRATUITA daca produsele sunt vandute de catre Dumneavoastra, iar situl unCHILIPIR nu este responsabil de ulterioarele reclamatii sau probleme care pot si intampinate!

Daca doriti sa gestionam vanzarea produselor Dumneavoastra pe situl nostru sau pe siturile externe,intre Vanzator si situl unCHILIPIR se va incheia un mandat de vanzare ,prin care sunteti de acord sa va gestionam vanzarea produselor iar pentru aceasta varianta se percepe un comision de 10% 

-Mandatul va contine datele dumneavoastra personale,ale firmei noastre,produsele care le listati,codul aferent fiecarui produs,termene si conditii!
-In urma acestui mandat putem introduce in contabilitate toate produsele listate si vandute
si va eliberam factura la sfarsitul fiecarei luni, cu produsele la care s-a incasat comisionul situlu!

CONTRACTUL ESTE TRIMIS SEMNAT SI COMPLETAT CU OBIECTELE CE URMEAZA A FI LISTATE, PE ADRESA NOASTRA DE EMAIL SUPPORT@UNCHILIPIR.RO SAU PRIN PAGINA DE Contact INSOTIT DE COPIA DUPA BULETIN 

Cum functioneaza vanzarea

1.Varianta cea recomandata si mai rapida,vanzatorul gestioneaza listarile: 

-Va deschideti singuri un magazin pe site,in doar 4 pasi simpli la pagina Cum Deschizi Magazin Online ,usor de gestionat si cu o grafica prietenoasa! In cateva minute puteti trimite produsele catre aprobare!
-Folosirea datelor si locatiei reale este o obligatie si un avantaj,astfel cumparatorii sa poata sti unde se afla produsul!
-Va stam la dispozitie pentru orice tip de indrumare ,trebuie doar sa ne contactati

La adaugarea produselor este obligatoriu fie specificata categoria,iar dimensiunile si greutatea sa fie cat mai exacte pentru calculul corect in automat al costului de transport

ESTE STRICT INTERZISA UTILIZAREA PETRU MAGAZIN A NUMELOR CARE AR AVEA LEGATURA CU SITUL EX. ADMINSHOP,UNCHILIPIRSHOP ETC

2.Varianta mai putin recomandata situl unChilipir se ocupa de gestionarea vanzarilor

-Ne trimiteti noua toate datele,pozele,descrierea produselor si le vom lista pe site de catre staff-ul sitului si sunteti in situatia mai sus prezentata in care se percepe un COMISION de 10%!

Livrarile prin curier

-Sunt gestionate de Dumneavoastra,pregatiti produsele si le expediati la curier,va putem ajuta in privinta livrari cu recomanari pentru un cost redus de livrare

-Daca alegeti sa ne ocupam de gestionarea produselor Dumneavoastra pentru listare,atunci noi ne ocupam de expediere,doar de produsele cu volum redus,si colectarea sumelor din care se opreste COMISIONUL de 10%!

Aflati Ce Puteti Vinde Si Beneficiile  

Livrarile cu predare in zona

-sunt gestionate in totalitate de vanzator la fel si colectarea sumelor,iar eventualul comision este perceput dupa finalizare !
Detalii suplimentare pagina Livrare Si Plata sau contactati-ne pentru calcul de transport

Cum functioneaza cumpararea

-cumparatorul gaseste produsul care-l intereseaza il adauga in cos si se duce catre terminalul de plata din cosul lui!
-in pagina de plata alege intre diversele metode de plata(plata la livrare,plata cu cardul) si metodele de livrare dintr-o gama larga de curieri(livrare in zona,sau livrare prin curier)costul fiind calculat in automat
-dupa plasarea comenzii cumparatorul poate urmari statusul in pagina Urmarire Comanda
-in final cumparatorul asteapta ca produsul sa soseasca,mai multe informatii contactati-ne

 

CUM SUNT ADAUGATE PRODUSELE

1. Prima data are loc inregistrarea pe site in calitate de cumparator sau ca vanzator!

Region 2

2.Dupa inregistrare veti avea acces la Panoul de Manager Magazin

2

3. Din panou la sectiunea produse se pot adauga noi,la setari puteti seta nume magazin,locatie,sau cum doriti sa primiti banii,logo magazin,descriere etc!

noumagazin

Urmareste Clipul de Prezentare Pe Youtube

Etichete: magazin sh,second hand online,magazin second hand,sh online,magazin online haine second hand,electrocasnice second hand,mobila second hand,electronice second hand,mobila second hand veche,imbracaminte second hand online,resigilate second hand,electrocasnice resigilate second hand,haine second hand de firma,haine second hand online Romania,marfa retur amazon,paleti marfa retur,paleti marfa mixta,resigilate ieftine online,paleti marfa amazon,marfa la palet

Categorii Produse