Stiati ca in casele noastre se gasesc o multime e lucruri care nu sunt folosite si pot ajunge prin valorificarea lor,conform sondajelor, la valori ce pot depasi si zecile de mii de lei?

Ei bine aceste lucruri pot fi valorificate si se pot transforma intr-un venit pasiv,iar banii obtinuti ii puteti folosi in scopuri utile dumneavoastra!

Situl unCHILIPIR se adreseaza persoanelor de orice categorie,si ne propunem sa reducem cat mai mult risipa unor obiecte/lucruri care in mod normal nu mai sunt folosite de catre dumneavoastra,nu le mai utilizati,si stau prafuite intr-un colt al casei!

Noi ne propunem sa readucem la viata aceste lucruri si in acelasi timp oferim ocazia celor cu posibilitati financiare limitate, si nu numai ,care in mod normal poate nu si le permit!

Aceste luctruri isi vor gasi un proprietar care le va gasi de folos,si la un pret mult mai accesibil decat le-ar gasi intr-un magazin comercial!

Practic, astazi mai mult ca oricând ,in vremuri de criza si pandemie, putem spune ca avem nevoie sa contribuim puternic la evolutia unei constientizari globale a reutilizarii obiectelor.

Acest aspect ne pozitioneaza în zona ca purtatori ai unui interes care se traduce prin trei mari avantaje utile din punct de vedere social:

1.Se evita risipa

2.Se ofera un serviciu catre mediu

3.Se ofera un serviciu catre oameni

PLANURI DE VIITOR!

Pentru ca suntem la inceput de drum, in viitorul apropiat odata cu succesul acestei initiative, ne propunem :

-sa imbunatatim performantele sitului pentru o utilizare cat mai facila!

-introducerea unei rubrici de obiecte oferite gratuit!

-implementarea unor metode de plata cat la simple si mai sigure

-dezvoltarea unei logistici cat mai bune pe tot teritoriul Romaniei

-introducerea de vouchere si reduceri la plata cu cardul

LINKURI UTILE

VIZITATI CUM FUNCTIONEAZA

VIZITATI DESCHIDE MAGAZIN

VIZITATI LIVRARE SI PLATA

VIZITATI VINDE SI CUMPARA pentru a vedea COMISIOANELE!

VIZITATI GHID LICITATII ONLINE

VIZITATI TERMENE SI CONDITII !

CATEGORII

Te putem ajutor?